Foto-konkurrence: Lysglimt i en mørk tid!

Find telefon eller kamera frem og deltag i vores konkurrence!

Vi befinder os i den mørke tid, og i år kan det føles ekstra mørkt på grund af corona-situationen. Hvad lyser op i din hverdag? Hvad får dig til at håbe og tro på, at lyset nok skal vende tilbage igen?

Tag telefonen eller kameraet frem og fang et godt motiv, som for dig signalerer lysglimt i en mørk tid. Så kan du deltage i Højbjerg og Elsborg Kirkers foto-konkurrence. Og måske bliver du den heldige vinder af en gavekurv med chokolade og gode sager!

Regler

• Billedet skal være taget af dig selv i perioden 1. december 2020 til 30. januar 2021.
  • Send billedet inden 1. februar 2021 til sognepræst Peter Fischer-Nielsen på e-mail: pfn@km.dk.
  • Hver person må indsende op til 3 billeder.
  • Vinderen udpeges af menighedsrådet, og navnet offentliggøres på kirkernes hjemmeside og Facebook-side.
  • Ved deltagelse i konkurrencen giver du tilladelse til, at vi må bruge dit billede i vores kommunikation. Et udvalg af billederne vil også blive udstillet på Kirkestien.

Rigtig god fornøjelse!