Tilmelding er åben til Kim Larsen-aften

På grund af corona-situationen er der kun et begrænset antal pladser til rådighed til "En aften med Kim Larsen" den 8. oktober.

Nu er tilmeldingen åben til "En aften med Kim Larsen" den 8. oktober kl. 19.00 i Højbjerg Kirke. Vi får besøg af Anders Munch og Klas Lindgren, der vil opføre en række af Kim Larsens kendte sange. Sognepræst Peter Fischer-Nielsen vil i løbet af aftenen knytte små kommentarer til sangene og give sit bud på, hvad Kim Larsen egentlig har at gøre i kirkens rum.

På grund af corona-situationen er der kunne et begrænset antal billetter til rådighed, og kun på forhånd tilmeldte lukkes ind. Billetterne koster 100 kr. og betales ved indgangen.

Klik her for at gå til tilmeldingssiden!

Skulle du efter tilmelding blive forhindret i at komme, bedes du orientere menighedsrådsformand Anne Maria Sehested, så en anden kan få pladsen.