På søndag sker det!

Efter lang ventetid på grund af corona-situationen kan årets konfirmander nu endelig få deres fest.

På søndag den 30. august kl. 10.30 skal 11 skønne unge mennesker konfirmeres i Højbjerg Kirke.

Telegrammer m.m. kan afleveres i graverhuset bagerst på kirkegården fra kl. 8.30. Der vil være opsyn under hele gudstjenesten.

Der er i dagens anledning også parkering ved konfirmandstuen (indkørsel ved Højbjerg Møllevej 24).

Husk at hejse flaget for vores konfirmander!

Årets konfirmander er:
John Møller Andersen, Mathias Neumann Carlsen, Peter Sanggaard Christensen, Freja Søe Holmberg, Ronja Søe Holmberg, Emma Busk Just, David Neumann, Simon Neumann, Trine Nygaard, Ida Maj Rosendahl Outsen, Nicolai Vad Svane. Grundet ændringerne af konfirmationsdatoer blev Lærke Tougaard Glud Knudsen, der har fulgt undervisningen i Højbjerg, konfirmeret i Vindum Kirke søndag den 23. august kl. 9.

Vi ser frem til en dejlig dag!

NB: På grund af corona-situationen er konfirmationsgudstjenesten kun åben for konfirmanderne og deres familier.