Sogneudflugt

Hvert år i juni inviterer vi alle på sogneudflugt. Oftest starter udflugten med en kort gudstjeneste i en af vores kirker, hvorefter vi bliver samlet op af en bus, der kører os mod årets udflugtsmål. Der er altid god mad undervejs. Vi er som regel hjemme igen sidst på dagen.

Udgifterne dækkes dels ved egenbetaling og ved tilskud fra kirkekassen. Udflugten arrangeres i samarbejde med Vindum-Brandstrup Sogn.

Hold øje med information om kommende sogneudflugt i kirkeblad, på hjemmesiden og på Facebook.

For mere information kontakt menighedsrådsformand Anne Maria Sehested på grundsehested@gmail.com eller tlf. 5150 4779.

Se oversigten over kommende aktiviteter og arrangementer

Tilmelding: Sogneudflugten 2021

Du kan allerede nu tilmelde dig til sogneudflugten, der finder sted den 13. juni 2021 - nærmere informaton følger senere. Når du tilmelder dig herunder, giver du samtidig samtykke til, at vi må kontakte dig med information om sogneudflugten, og at vi må opbevare dine kontaktoplysninger, indtil sogneudflugten er overstået. Du kan til enhver tid trække din tilmelding og dit samtykke tilbage ved at kontakte os skriftligt eller telefonisk.

Dine informationer:

* = Skal udfyldes