Konfirmationsinfo

Mail: pfn@km.dk
Fridag mandag.

Det sker i sognene

Kom med til Danmarks største gudstjeneste!

Kristi Himmelfartsdag den 30. maj flytter vi vores gudstjeneste til Herning. Det store kirkelige arrangement Himmelske Dage på Heden indledes med en festlig gudstjeneste på Torvet i Herning kl. 14, og efter gudstjenesten bydes alle på et rekordlangt kirkekaffebord på strøget.

Vi kører fra parkeringspladsen ved Højbjerg Kirke kl. 12.30 og forlader Herning igen omkring kl. 16. Ønsker du at være med, skal du senest 15. maj tilmelde dig hos menighedsrådsformand Anne Maria Sehested på tlf. 5150 4779 eller e-mail: grundsehested@gmail.com.

Læs mere om Himmelske Dage på Heden på www.himmelskedage.dk

Skovgudstjeneste

Vi har bestilt godt vejr til Anden Pinsedag den 10. juni. I stedet for en traditionel gudstjeneste holder vi nemlig vores gudstjeneste i det fri på det nyplantede areal ved den nedrevne gylletank tæt ved Højbjerg Kirke. I forbindelse med gudstjenesten vil vores skovfoged fortælle om de nye træer og planter, og menighedsrådet byder efter gudstjenesten på sandwich, øl og vand. Medbring selv tæppe eller stol. I tilfælde af dårligt vejr holder vi gudstjenesten i Højbjerg Kirke.

Sommerudflugt 2019

Velkommen til årets sogneudflugt den 16. juni. Vi begynder med gudstjenesten kl. 9 i Højbjerg Kirke, hvorefter turen går til Søby Brunkulslejer. Her vil der være en guidet tur. Når middagen er indtaget i Kølkær Selskabslokaler, vil turen fortsætte til Morten Korch Museet ved Grønhøj Kro. Krofatter vil fortælle og vise rundt i museet, og mens vi indtager vores eftermiddagskaffe, vil han underholde. Vi forventer hjemkomst ca. kl. 18.30. Pris for hele dagen inkl. mad og drikke: 150 kr. pr. person.

Tilmelding senest den 10. juni til menighedsrådsformand Anne Maria Sehested på tlf. 5150 4779 eller e-mail: grundsehested@gmail.com