Konfirmationsinfo

8840 Rødkærsbro
Tlf. 86 65 83 01 / 30 33 16 80
bbma@km.dk

Sognepræsten har fridag mandag.

Det sker i sognene

Tumlingebongo

Vi starter op med en ny sæson af Tumlingebongo. Der er opstart mandag den 25. september og kører frem til primo/medio december.

Tumlingebongo foregår i Sognehuset i Brandstrup. Kontakt Helle Skovkjær for nærmere orientering, tlf. 5131 9018.

Sogneaften

Blandt originaler og andet godtfolk

Ovenstående er titlen på en sogneaften med den kendte TV2 Journalist Per Hansen. Sogneaftenen holdes den 11. oktober kl. 19.30 i Højbjerg Sognegård.

Journalist og programmedarbejder ved TV2 Midt-Vest, Per Hansen, har gennem mere end 20 år lavet TV- portrætter af herlige jyder. Han rejser nu rundt og fortæller om disse herlige personligheder og viser filmklip med dem. Foredraget »Blandt originaler og andet godtfolk« kalder på smilet og latteren men også på eftertænksomhed. Vi stifter bekendtskab med Marie Bjerregaard i Vedersø. Marie var meget troende og en kvinde, der virkelig kunne sætte ord på livsglæden. Vi ser smukke filmklip fra Thy, hvor vi også møder Thy-boere, der både spiller mundharpe og fortæller underfundigt om, hvorledes de ser på os - øvrige - danskere i almindelighed. Vi møder også Anne og Arne, der driver et lille landsted med grise, får, høns og køer, og hvor sidstnævnte stadig håndmalkes. Anne og Arne kan virkelig få smilet - og glæden - frem, når de fortæller.

Stemningsfyldt koncert

Den 6. december kl. 19.30 får vi besøg i Højbjerg Kirke af trioen Tina Siel, Tine Lilholt akkompagneret af pianisten Knud–Erik Thrane. Gennem de sidste fire år har de lavet mange succesfulde koncerter i de danske kirker, forsamlingshuse og koncertsale.

Programmerne er sammensat af årstidernes sange og salmer, og arrangementet giver plads til det smukke samspil, såvel som solistpræstationer. Tine Lilholt spiller forskellige fløjter og harpe og er vel mest kendt for sine mange år i Lars Lilholt band. Knud-Erik Thrane er pianist med klassisk baggrund.

Der er en entré på 100 kr./pr. person. Billetter kan købes og bestilles hos Svend Aage Pedersen på tlf. 2087 9441 eller via mail: svap@eyesee.dk