Konfirmationsinfo

Tange Kristne Friskole
• 27. april 2018
• 17. maj 2019

Rødkærsbro Skole
• 27. april 2018
• 17. maj 2019


Kontakt

Sognepræst
Bjarne Markussen 
Højbjerg Møllevej 24
8840 Rødkærsbro
Tlf. 86 65 83 01 / 30 33 16 80
bbma@km.dk

Sognepræsten har fridag mandag.

Det sker i sognene

Forårsfest i Familiehuset

Atter i år arrangerer Højbjerg–Elsborg og Vindum-Brandstrup Menighedsråd en forårsfest i samarbejde med Bytoftens Venner, en forårsfest for efterlønnere og pensionister i Fælleshuset i Rødkærsbro. Arrangementet finder sted søndag den 8. april kl. 12.00.

Som sædvanlig starter vi med en god middag leveret fra Kurt Madsen i Rødkærsbro Hallen, senere serveres der kaffe og småkager.

Underholdningen er i år lagt i hænderne på »Tyrolerklang« ved Henriette og Anders Hald, Tenorgården. De synger alle de gode, kendte sange som »Edelweiss«, »Das Kufsteinnerlied», »I sommer sol ved den Hvide Hest« og mange, mange flere er på repertoiret, når Tyrolerklang tager ud og underholder med festlige tyrolersange, der fører dig helt op på alpernes top med musik og sang, krydret med gode historier fra Tyrol, spil på originale tyrolerinstrumenter, fællessang og meget mere. Der bliver lagt op til en munter eftermiddag og rejse med vuggende valsetakter og glædelig genhør.

Ind imellem vil sognepræst Lars Morthorst Christiansen komme med et indlæg.

Arrangementet er gratis for alle deltagere. Jeg håber på god tilslutning igen i år. Af hensyn til maden er tilmelding nødvendig. Det skal ske til Svend Aage Pedersen, Højbjerg på tlf. 2087944 eller E-mail: svap@eyesee.dk senest den 1. april.

Svend Aage Pedersen


Sogneudflugt

Sæt x i kalenderen søndag d. 10. juni. Som sædvanligt starter vi med gudstjeneste. Det er i Elsborg Kirke kl. 9.00. Derefter kører vi vestpå, mens formiddagskaffen nydes.
Vi skal hilse på Vesterhavet, høre om uhyggelige forlis på Strandingsmuseet Sct. George i Thorsminde, spise frokost og ikke mindst hygge os i hinandens gode selskab.
Hjemkomst sidst på eftermiddagen. Pris 150 kr.  pr. person.

Menighedsrådene i Vindum/Brandstrup og Højbjerg/Elsborg