Konfirmationsinfo

Fridag mandag.

Det sker i sognene

Formiddagscafé

Som noget nyt vil vi fremover afholde formiddagscafé to gange om året. Alle er velkomne, og det er gratis at deltage. Der serveres kaffe og rundstykker. Vi synger sammen fra salmebogen og højskolesangbogen, og der vil være små oplæg fra sognepræsten eller andre. Første gang er tirsdag den 22. oktober kl. 10-12. Det foregår i konfirmandstuen ved Højbjerg Kirke.

Hvordan gik det Lars Nokendram og Katrine?

I 75-året for Kaj Munks død er der mange gode tanker at hente hos Danmarks ukronede digterpræst. Han er på ny relevant i en tid, hvor de store spørgsmål stilles. Derfor holder vi Kaj Munk-gudstjeneste søndag den 27. oktober kl. 10.30 i Elsborg Kirke. I gudstjenesten møder vi Kaj Munks salmer, sange og ord fra prædikestolen. Alt tilsat nutidige perspektiver og et glimt af Munks humor. Gudstjenesten er ved Christian Grund Sørensen, der er forsker på Kaj Munk Forskningscentret og præst i folkekirken.

Sangaften i konfirmandstuen

Det er skønt at synge sammen. Derfor mødes vi tirsdag den 29. oktober kl. 19.00 i konfirmandstuen til en hyggelig sangaften, hvor alle er velkomne. Vi synger en række af efterårets dejlige sange og salmer fra blandt andet højskolesangbogen og salmebogen. Programmet byder på både nyt og gammelt. Aftenen ledes af sognepræst Peter Fischer-Nielsen og organist Charlotte Højlund Simonsen. Har du forslag til, hvad vi skal synge, så kontakt endelig Peter Fischer-Nielsen.

Søg om julehjælp!

I år bliver det muligt at søge om julehjælp i Højbjerg og Elsborg Sogne. Julehjælpen er tiltænkt familier eller enlige, som er bosiddende i et af sognene, og som af økonomiske grunde har svært ved at komme igennem julen. Er du interesseret i at søge om julehjælp, kan du kontakte sognepræst Peter Fischer-Nielsen på pfn@km.dk eller tlf. 2399 8840 og få udleveret et ansøgningsskema. Skemaet skal afleveres senest 1. december. Kommer du i betragtning, vil julehjælpen blive udleveret omkring den 10. december. Der samles penge ind til julehjælpen ved årets høstgudstjeneste.

Koncertgudstjeneste

Søndag den 1. december kl. 19.00 er der koncertgudstjeneste med Hans Jørgen Østerby og Maj-Britt Vibe Dørken i Højbjerg Kirke.